Hoppa till sidans innehåll

Blågula tråden


 Värdegrund

 

Målsättningarna för verksamheten skall gå som en Blågul tråd genom hela föreningen. Det är därför viktigt att alla som på något sätt är involverad i verksamheten känner till våra målsättningar.

Vår föreningsidé är:

Borås brottarklubb skall för sina medlemmar vara en välkommnade - hälsofrämjande - trivsam - utbildande och fostrande förening.

 

Borås brottarklubb skall bedriva en kvalitativ breddidrott för barn, ungdom, herr och dam samt verka för brottningens utveckling i Borås, Västra Götaland samt övriga Sverige.

 

Borås brottarklubb skall göra elitsatsningar om möjligheten finns i föreningen.

 

Viktigast i Borås brottarklubbs verksamhet är: 

 

Vi skall eftersträva stark klubbkänsla, kamratanda och gemenskap. Ingen brottare skall sluta för att hon eller han inte platsar eller passar in. Lika viktigt är det att de som slutar brottas blir kvar i föreningen för andra uppgifter.

 

Föreningen skall främja jämställdhet och förmedla en positiv människosyn, där vi tar avstånd från droger (se drogpolicy), mobbing, rasism och andra fördomar. Brottare, ledare och föräldrar skall vara goda föredömen i anslutning till idrottsutövandet.

 

Föreningen skall stödja och utveckla brottare och ledare, till att kvalificera sig för större uppgifter. Med välutbildade ledare skall våra brottares kvalitéer stegvis öka genom en väl åldersanpassad träning, vilken i sin tur skall skapa en kontinuerlig rekryterin av brottare till oss.

 

Föreningen ska verka för en positiv brottnings utveckling.

 

Vi skall stimulera utvecklingen i föreningen genom att utbilda tränare och ledare, åka på träningsläger, cuper, turneringar mm efter vad ekonomin tillåter. (se medlemsavgifter)

 

Borås brottarklubb ska verka för ett gott samarbete med alla föreningar.

 

Finns inte möjligheter till sparring/träning skall andra närliggande föreningar vidtalas angående ett eventuellt samarbete för aktuell person/personer. 

 

Försäkringar skall ingå i form av licenser. (se tävlingslicens)

 

För att bedriva och föra verksamheten framåt krävs det en aktiv medverkan från föräldrar och personer med anknytning till föreningen, utan detta har vi ingen förening.

 

Målsättningen är att styrelsen ska representera samtliga brottare såsom Flickor, Pojkar, Damer och Herrar i alla åldersgrupper i föreningen.

 

 

 

 

Arbetsrum Senast ändrat
Drogpolicy 2018-02-07

 

Nu Träningen igång Våren 2022

 

Träningstider:

Mellangrupp

Tisdagar

17:30-18:30

Torsdagar

17:30-18:30

Tävlingsgruppen

Tisdag 18:30 - 20:00 

Torsdag 18:30 - 20:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Borås BK - Brottning
box 1151
50111 Borås

Besöksadress:
bocksjögatan 2
50430 Borås

Kontakt:
Tel: 033106876
E-post: bbk@borasbrottarklub...

Se all info